Hike Europa

Hike in Europa

Ontdek Europa op een unieke manier met onze meerdaagse hike avonturen. Of je nu kiest voor de rust van een hangmat, de eenvoud van een lichte tent, of de gezelligheid van een berghut (refuge), wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bereid je eigen maaltijden in de wildernis of geniet van lokale gerechten in de refuge. Samen met jou plannen we een gepersonaliseerde route en voorzien we alle nodige instructies om zelfstandig aan je avontuur te beginnen.

 

Elke tocht biedt de kans om een bergtop te beklimmen en te genieten van adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een ervaring die niet alleen je lichaam, maar ook je ziel zal uitdagen en verrijken."

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

OPTIE 1: Hiketocht digitaal pakket (€50/hikedag)

Je ontvangt een digitaal paket met:

  • Uitgewerkte planning per dag.
  • Uitgewerkte route met GPX files voor je smartphone.
  • Uitgewerkte paklijst (materiaal & voeding).
  • Eenmalig 15% kortingscode  bij aankoop van onze merken.
  • 15%-30% kortingscode op het gehuurde materiaal.

OPTIE 2: Hiketocht digitaal pakket met workshop (€50/hikedag + €150) 

Naast ons uitgebreide digitale pakket, bieden we ook de mogelijkheid om een persoonlijke workshop te volgen in onze gezellige Plugouthut. Deze workshop is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens de workshop nemen we samen een lokaal biertje en bespreken we in detail jouw route, paklijst en planning, zodat je optimaal voorbereid bent voor jouw avontuur in de natuur.

 

BIJKOMENDE OPTIES

  • Uitrusting & Voeding
  • Verzekering (v.a. €10p.p)
  • Boeking & overnachting in refuges.
  • Accomodatie voor de eerste en laatste dag.

Nog vragen?

Bekijk zeker onze FAQ

AANBOD 2023-2024

We bieden dit avontuur aan op onderstaande bestemmingen. Afhankelijk van je niveau en de periode van je avontuur geven we graag advies bij je keuze.

Italië - Mont Avic

Verlies jezelf in de ongerepte schoonheid van het Mont Avic natuurpark. Geniet van weelderige bossen, glinsterende bergbeekjes en panoramische uitzichten die je de adem zullen benemen. Deze route vraagt een gemiddelde conditie. Voor de meer avontuurlijke zielen bieden we de mogelijkheid om de Mont Avic te beklimmen, die tot een hoogte van 3.000 meter reikt. Wees gewaarschuwd, deze beklimming is technisch en veeleisend, en is zeker niet geschikt voor beginners. Maar als je de uitdaging aangaat, wacht er een onvergetelijke ervaring op de top.

Italië - Alpi Orobie

Welkom in het betoverende natuurgebied Valli di Sant'Antonio. Deze route is een parel voor iedereen die de pracht van de natuur wil ervaren en geschikt is voor wandelaars met een gemiddelde conditie. De beklimming van Monte Torsoleto naar 2.700 meter is verrassend eenvoudig en biedt een fantastisch uitzicht als beloning. Het is een geweldige gelegenheid om de wereld van bovenaf te bewonderen. 

Frankrijk - Pyreneeën

Verlies jezelf in de ongerepte pracht van de centrale Pyreneeën met deze trektocht die geschikt is voor iedereen met een gemiddelde conditie. Of je nu een beginnende of ervaren wandelaar bent, deze route biedt een onvergetelijke ervaring.

Spanje - Pedraforca

Welkom in de schilderachtige Pre-Pyreneeën, waar de iconische Pedraforca je uitnodigt voor een onvergetelijk avontuur. Deze route is geschikt voor avonturiers met een gemiddelde conditie en biedt een schitterende trekkingervaring. De top van de Pedraforca, die zich op 2.500 meter hoogte bevindt, vraagt om wat klimwerk, maar de beloning is de inspanning meer dan waard

Spanje - Picos De Europa

De Picos de Europa staan bekend om hun adembenemende landschappen, steile kliffen en alpine valleien. Dit is een kans om de rauwe schoonheid van de bergen te omarmen. Deze route is ontworpen voor ervaren wandelaars met een goede tot zeer goede conditie. Het terrein kan uitdagend zijn, maar de beloning is het waard.

Winkelwagen