Hiketocht Ardennen

Hiketocht in de Ardennen

Ontdek onze korte hike avonturen in de Ardennen, perfect voor een gezinsuitje of een snelle ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Deze tochten zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en zijn uitermate geschikt om samen met kinderen te ondernemen. Ervaar de nacht op een unieke manier door te overnachten in een hangmat of een lichte tent, terwijl je zelf je maaltijden bereidt in de vrije natuur.

 

Wij bieden de routes gratis aan en organiseren met plezier een workshop waarin we je alle essentiële instructies geven om zelfstandig op avontuur te gaan. Met onze hulp ben je goed voorbereid om de prachtige paden van de Ardennen te verkennen.

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

De routes in de Ardennen bieden we gratis aan.

Wil je toch meer hulp of advies bij je voorbereiding? Geen probleem! We bieden extra opties om je avontuur nog specialer te maken:

 

Workshop op maat (+€150) 

Naast ons uitgebreide digitale aanbod, kun je bij Plugout ook kiezen voor een persoonlijke workshop in onze sfeervolle Plugouthut.

 

 

Deze workshop wordt helemaal op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Onder het genot van een lokaal biertje bespreken we samen jouw geplande route, paklijst en de planning in detail. Zo zorgen we ervoor dat je volledig voorbereid en met vertrouwen aan je natuuravontuur begint.

 

 

BIJKOMENDE OPTIES

BESTEMMING

Wij bieden trektochten aan op diverse prachtige bestemmingen. Het gemak van onze tochten is dat ze allemaal beginnen en eindigen op hetzelfde punt, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je avontuur zonder je zorgen te maken over de terugreis.

Les Deux Ourthes

Ga met ons mee op een eenvoudige tweedaagse hiketocht door het adembenemende natuurgebied van Les Deux Ourthes.

 

Deze tocht, met een lengte van ongeveer 26 km, is toegankelijk voor wandelaars van alle niveaus. Je avontuur begint in Engreux, waar je je onderdompelt in de natuurlijke schoonheid en rust van de omgeving.

 

Les Deux Ourthes - Dag 1

Les Deux Ourthes - Dag 2

Les Deux Ourthes - Dag 3

Parc Naturel Viroin Hermeton

Beleef een heerlijke tweedaagse hiketocht van 16 km, ideaal voor gezinnen met kinderen. De tocht begint in de buurt van Oignies en voert je door prachtige landschappen.

 

Geniet van een unieke overnachting in de natuur op onze speciaal aangewezen bivakzone, een perfecte manier om samen met je gezin de buitenlucht te ervaren. Kijk voor je vertrek  zeker na of er geen jacht is.

 

Dag 1 - Naar de bivak

Dag 2 - Bivak naar auto

Winkelwagen