Bergwandeling Vogezen

Bergwandeling in de Vogezen

Beleef het avontuur van meerdaagse wandeltochten in de Franse Vogezen met Plugout. Deze tochten, perfect bereikbaar met de auto, bieden een ideale gelegenheid om de dagelijkse routine te doorbreken en je onder te dompelen in de natuur. Ze zijn geschikt voor zowel individuele avonturiers als gezinnen die samen een unieke ervaring willen delen.

 

Tijdens deze meerdaagse tochten geniet je van de vrijheid en eenvoud van het buitenleven. Overnacht in een hangmat, lichte tent of een knusse refuge, en kook je eigen maaltijden onder de sterrenhemel. Wij voorzien je van alle essentiële instructies en tips om deze tocht zelfstandig en veilig aan te vatten.

 

Bij Plugout zijn we toegewijd om je een onvergetelijke meerdaagse wandelervaring te bieden. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat, zodat je elk moment in de prachtige Vogezen ten volle kunt ervaren en koesteren."

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

OPTIE 1: Hiketocht digitaal pakket (€50/hikedag)

Je ontvangt een digitaal paket met:

 

  • Uitgewerkte planning per dag.
  • Uitgewerkte route met GPX files voor je smartphone.
  • Uitgewerkte paklijst (materiaal & voeding).
  • Eenmalig 15% kortingscode  bij aankoop van onze merken.
  • 15%-30% kortingscode op het gehuurde materiaal.

OPTIE 2: Hiketocht digitaal pakket met workshop (€50/hikedag + €150) 

Naast ons uitgebreide digitale pakket, bieden we ook de mogelijkheid om een persoonlijke workshop te volgen in onze gezellige Plugouthut. Deze workshop is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens de workshop nemen we samen een lokaal biertje en bespreken we in detail jouw route, paklijst en planning, zodat je optimaal voorbereid bent voor jouw avontuur in de natuur.

 

 

BIJKOMENDE OPTIES

  • Uitrusting & Voeding
  • Verzekering (v.a. €10p.p)
  • Boeking & overnachting in refuges.
  • Accomodatie voor de eerste en laatste dag.

BESTEMMING

Ontdek onze toegankelijke twee- of driedaagse hiketochten in de Vogezen, perfect voor diegenen die willen genieten van de natuur zonder de uitdaging van te veel hoogtemeters.

Deze tochten zijn ideaal voor iedereen met een basisconditie en bieden een uitstekende voorbereiding voor toekomstige hikes in het hooggebergte. Geniet van de schoonheid van de natuur op een ontspannen tempo, terwijl je je hikingvaardigheden verder ontwikkelt.

Winkelwagen