Hiketocht Laaggebergte

Hiketocht in de Ardennen

Korte hike avonturen die we aanbieden in de Ardennen. Deze tochten zijn makkelijk met de wagen bereikbaar en kan je bovendien met kinderen ondernemen. Tijdens deze tochten slaap je in een hangmat of lichte tent. Je kookt zelf je maaltijden. De routes bieden we gratis aan maar we geven je graag tijdens een workshop alle nodige instructies om zelfstandig aan dit avontuur te beginnen.

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

De routes in de Ardennen bieden we gratis aan.

Wil je toch meer hulp of advies bij je voorbereiding? Geen probleem! We bieden extra opties om je avontuur nog specialer te maken:

 

Workshop op maat (+€150) 

Naast ons uitgebreide digitale pakket, bieden we ook de mogelijkheid om een persoonlijke workshop te volgen in onze gezellige Plugouthut. Deze workshop is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens de workshop nemen we samen een lokaal biertje en bespreken we in detail jouw route, paklijst en planning, zodat je optimaal voorbereid bent voor jouw avontuur in de natuur.


BIJKOMENDE OPTIES

  • Uitrusting & Voeding
  • Verzekering (v.a. €10p.p)
  • Boeking & overnachting in refuges.
  • Accomodatie voor de eerste en laatste dag.

BESTEMMING

Deze trektochten bieden we aan op onderstaande bestemmingen. Alle tochten starten en eindigen op hetzelfde punt.

Les Deux Ourthes

Eenvoudige tweedaagse hiketocht in het natuurgebied van Les Deux Ourthes. Tocht van ongeveer 26km geschikt voor alle niveaus. Je start aan de wandeling in Engreux.

 

 

Les Deux Ourthes – Dag 1

Les Deux Ourthes – Dag 2

Les Deux Ourthes – Dag 3

Parc Naturel Viroin Hermeton

Eenvoudige tweedaagse hiketocht van 16km die start in de buurt van Oignies. Perfect om te ondernemen met kinderen. Je kan overnachten op de aangegeven Bivakzone. Kijk voor je vertrek  zeker na of er geen jacht is.


Dag 1 – Naar de bivak

Dag 2 – Bivak naar auto